Despre
GUTMAN ROMANIA

Alfa Cluj SRL este o societate românească cu capital privat strain, înfiintata în anul 1996. Societatea face parte dintr-un grup de firme specializate în furnizarea de tehnica de încarcare-descarcare si manipulare a marfurilor. Alfa Cluj SRL prin marca GUTMAN este producător român de accesorii de ridicare din materiale textile (poliester): chingi de ridicare, chingi de ancoraj, frânghii de ridicare cu portante cuprinse intre 0.25 tone si 15 tone. Scrisoarea de prezentare poate fi descarcata aici

90 de revanzatori

De asemenea firma noastra este producătoare de sufe metalice cu ochi presat sau matisat cu diametre între ø 8 mm si ø 36 mm.  La aceasta grupa de produse se adaugă: palane cu lanț, cricuri cu cremaliere, clesti pentru manevrarea diferitelor sarcini și alte accesorii metalice pentru ridicare. Toate aceste produse sunt testate periodic în laboratoare specializate si avizate de catre ISCIR România si se comercializeaza pe piata româneasca si în tarile din jur sub marca GUTMAN.

Alfa Cluj SRL a implementat în anul 2002 un sistem de management a calitatii certificat conform ISO 9001/2001 iar în anul 2009 a avut loc examenul de recertificare cu numarul 3, certificatul ISO fiind prelungit cu înca 3 ani. Pentru a putea veni cât mai bine în întâmpinarea doleantelor clientilor nostri ,am dezvoltat firma continuu, în acest sens avem o filiala la Bucuresti , o retea de  reprezentanti de vânzari cu care acoperim intreaga piata. Deasemenea produsele vandute sub marca Gutman sunt oferite pietei printr-un numar de 90 de revânzatori de la retelele marilor magazine de profil pâna la dealerii locali si prin retele de vanzare key account: Praktiker Romania, Dedeman, Obi România.

În acest moment Alfa Cluj SRL are o firma subsidiara în Ucraina care comercialiazeaza produsele din marca GUTMAN.