Despre
GUTMAN ROMANIA

Alfa Cluj SRL este o societate românească cu capital privat strain, înfiintata în anul 1996. Societatea face parte dintr-un grup de firme specializate în furnizarea de tehnica de încarcare-descarcare si manipulare a marfurilor. Alfa Cluj SRL prin marca GUTMAN este producător român de accesorii de ridicare din materiale textile (poliester): chingi de ridicare, chingi de ancoraj, frânghii de ridicare cu portante cuprinse intre 0.25 tone si 15 tone.

90 de revanzatori

De asemenea firma noastra este producătoare de sufe metalice cu ochi presat cu diametre între ø 8 mm si ø 36 mm.  La aceasta grupa de produse se adaugă: palane cu lanț, cricuri cu cremaliere, clesti pentru manevrarea diferitelor sarcini și alte accesorii metalice pentru ridicare. Toate aceste produse sunt testate periodic în laboratoare specializate si avizate de catre ISCIR România si se comercializeaza pe piata româneasca si în tarile din jur sub marca GUTMAN.

ALFA CLUJ SRL a implementat În anul 2002 sistemul de management a calității certificat ISO 9001/2015, iar in 2021 a avut loc examenul de recertificare cu numarul 7, certificatul ISO fiind prelungit cu înă 3 ani. Principalii noștri clienți sunt antreprenori în construcții industriale si depozitare. Pentru a putea veni cat mai bine în întâmpinarea doleanțelor clienților noștri, am dezvoltat și înbunătățit activitatea firmei continuu, în acest sens avem deschis un birou comercial la București. În teritoriu avem o rețea de reprezentanți de vânzări cu care acoperim întreaga țară. De asemenea produsele vandute sub marca Gutman sunt oferite pieței printr-o serie de revânzători de la rețelele marilor magazine de profil, până la dealeri locali și prin rețele de vânzare Key Account : Dedeman, Arabesque etc.